Oferte Loreto Service

Ofertă reparaţii MAN

Pregătirea şi repararea cabinelor din toată gama vehiculelor MAN, beneficiază de o reducere de 10%.

Ofertă reparaţii DAF

Pentru orice diagnosticare rapidă a defectelor cu ajutorul echipamentului de diagnoză pentru unul dintre sistemele ASB, EBS, UPEC, EGAS, MTCO, ECS, DC3, CTE, AGS ale întregii game de autovehicule DAF fiecare client beneficiază de un discount de 20%

Ofertă reparaţii IVECO

Pentru orice testare la sistemul de frâne sau orice verificare şi reglare a direcţiei fiecare client beneficiază de un discount de 5%.

Sistemul de frânare este cea mai importantă componentă a sistemelor de siguranţă ale oricărui vehicul astfel fiind nevoie de testarea sistemului de fiecare dată când se înlocuieşte ceva la acesta.

Practic testul frânelor constă în verificarea pe stand a proporţionării greutăţii pe maşină şi implicit greutatea exercitată asupra fiecărei roţi, verificarea ovalităţii roţilor şi puterea de frânare pe axurile faţă şi spate şi se încheie cu testul pentru verificarea frânei de mână, astfel fiind acoperite toate aspectele ce trebuiesc verificate la sistemul de frânare.

Ultimele Stiri

Iunie 08, 2015

SERVICI ITP

Va punem la dispozitie serviciile noastre la preturile cele mai mici din piata si multiple avantaje. click aici.

Octombrie 10, 2011

Oferte reparatii IVECO

Pentru orice testare la sistemul de frâne sau orice verificare şi reglare a direcţiei fiecare client beneficiază de un discount de 5%.

Octombrie 05, 2011

Oferte reparatii DAF

Pentru orice diagnosticare rapidă a defectelor cu ajutorul echipamentului de diagnoză pentru unul dintre sistemele ASB, EBS, UPEC, EGAS, MTCO, ECS, DC3, CTE, AGS ale întregii game de autovehicule DAF fiecare client beneficiază de un discount de 20%.